Heij 't al e heurd?  (t laatste nieuws)

Harder !

In het blad van de fanclub van De Zwarte Cross; Harder! schreef Arjan Pronk een mooi stuk over Höllenboer.

Lees meer »

Busje Komt Zo-bedenker Bas van den Toren overleden.

Bas van den Toren is vannacht op 64-jarige leeftijd overleden. De Luttenberger werd vooral bekend als de gitarist van het duo Höllenboer, waarmee hij samen met Gerard Oosterlaar ruim dertig jaar optrad en in 1995 de nummer 1-hit Busje Komt Zo scoorde. Van den Toren was al geruime tijd ziek.

Lees meer »

Bas van den Toren stopt. Höllenboer gaat door.

1 maart 2022Bas van den Toren stopt met HöllenboerBas van den Toren (1958)  heeft na 36 jaar besloten om te stoppen als gitarist van Hollenboer. Door gezondheidsproblemen en tegenslagen in de privé sfeer is Bas niet langer in staat om op te treden.

Lees meer »

Mu'j Goed Kiek'n op Spotify

Het heeft enige tijd geduurd maar ook Höllenboer kan niet meer achterblijven in het digitale tijdperk. We kregen vaak de vraag "waarom kan ik jullie muziek niet op Spotify vinden ?".

Lees meer »

Höllenboer op Spotify....

We zijn druk doende om alle Höllenboer nummers die eerder op cd of video zijn uitgebracht op Spotify te zetten. hier is de laatste tijd veel vraag naar dus we hopen jullie daar allemaal ene plezier mee te doen. We kunnen natuurlijk niet achterblijven ... Natuurlijk is daar is nog wel wat plak en knipwerk voor nodig maar het gaat komend jaar gebeuren.

Lees meer »

25 jaar Het Busje

18 oktober is het exact 25 jaar geleden dat het Sallandse duo Höllenboer hun nummer 1-hit 'Busje Komt Zo' ten gehore brengt op de middenstip van het Olympisch Stadion, tijdens de rust van Champions Leaguewedstrijd Ajax-Grasshoppers. In deze documentaire blikt verslaggever Stefan Klein Koerkamp met Gerard Oosterlaar en Bas van den Toen terug op dat bewuste optreden lees meer

Lees meer »

"Het Busje" bij 3voor12

Atze de vrieze schreef een mooi stuk over de achtergrond van de nummer1 hit van (destijds nog) Duo Höllenboer. Waar kwam het vandaan en hoe ging dat allemaal in 1995.. Lees het volledige verhaal op  https://3voor12.vpro.nl/artikelen/overzicht/2020/Weird-Hit-Wonder/Weird-Hit-Wonder--2--H-llenboer---Busje-Komt-Zo.html

Lees meer »

"Lik mie nie"

Vandaag hebben alle relaties van Höllenboer het nieuwe programma ontvangen. Op de enveloppe zaten wel hele bijzondere postzegels! #höllenboer #postzegels #likmienie

Lees meer »

Opnames bij RTV Oost

Vanmiddag was Hollenboer in de studio bij @rtvoost waar we 5 akoestische liedjes op hebben genomen met Bas Treffers en Peter Heideman.

Lees meer »

Maak jouw eigen website met JouwWeb