Programma's

Höllenboer brengt vrolijke luisterliedjes en conferences in het Nedersaksisch dialect en is verstaanbaar tussen Assen, Arnhem, Apeldoorn en Almere. In theaters wordt het programma ondersteund met sfeervolle dia's .

Höllenboer heeft meerdere programmamogelijkheden. Hieronder vindt u een drietal verschillende optredens die geschikt zijn voor een groot publiek maar ook voor de wat kleinere groepen.

 

1. Geile Vla

Nee het is niet wat u denkt dat het is, maar lekker is het wel.

In dit avondvullend programma neemt Höllenboer u mee op reis over de onbetreden paden van uw fantasie naar onvermoede horizonten en vergezichten.

Liedjes vol wolken waarachter de zon schijnt en conferences die tranen doen verbleken.

En dat alles in smeuïg Sallands dialect. Audiovieze man Henny Temmink ondersteunt een en ander nog eens extra met prikkelende plaatjes en uitgekiende doorkijkjes zodat u, na afloop van deze opwindende voorstelling, met recht zult verlangen naar een bord vol geile vla. Met een toefje slagroom, natuurlijk.

Avondvullende voorstelling met pauze.
Duur: ca. 2 x 45 minuten met lichtbeelden.

Prijs: op aanvraag. 
Indien van toepassing: partage 80-20%

 

2. Lik mie nie 

Het lijkt wel of alles in dit ondermaanse voor meerdere uitleg vatbaar is. Helaas geeft dat maar al te vaak reden tot twist en tweedracht. Niet zelden slaan mensen elkaar de schedel in omdat hun overtuigingen niet met elkaar lijken te sporen. En dat levert dan weer nieuwe lijken op. De werkelijkheid is dat schijn bedriegt en dat niets lijkt wat het is.

Dus als zoetgevooisde sirenen of populistische oorlogshitsers u trachten te verleiden, houd dan Höllenboer's eeuwige wijsheid voor ogen en spreek ferm: “Lik mie nie!”. 

Duur: ca. 2 x 30 minuten met pauze of ca. 60 minuten aaneengesloten.

Prijs: op aanvraag. 
Indien van toepassing: partage 80-20%

 

3. Pip an de vetveere 

Het overkomt ons allemaal wel, en doorgaans als de ’R’ in de maand is. Opeens word je overvallen door dri- of virussen en dan begint de ellende: loopneuze; sloerig in de hoed; slepperig in de balg; pip an de vetveere.

Lachen is gezond en dat weet Höllenboer al sinds mensenheugenis. Met dit programma verhogen ze de weerstand, verlagen ze de koorts en stillen ze de pijn.

Bovendien werkt Höllenboer vochtabsorberend en rimpel afdrijvend (lees voor gebruik wel eerst de bijsluiter in de verpakking).

Duur: ca. 35 minuten zonder pauze.

Prijs: op aanvraag.

Höllenboer treedt op voor een zittend en luisterend publiek.Tijdens de voorstelling worden geen consumpties verstrekt en zijn er geen andere (hoorbare) activiteiten in dezelfde ruimte of in de directe nabijheid. Voor alle voorstellingen dienen de zalen of ruimtes te beschikken over een podium van minimaal 6 x 4 meter met voldoende podiumverlichting.Voor de grote theaterproductie met dia's is een beamer met dia scherm van de organisatie nodig.Op het podium zijn 2 stopcontacten en wij gebruiken een bescheiden kleedruimte.

Informatie, boekingen en reserveringen: Herman Albers - hwjalbers@home.nl - 06 - 14 65 63 49

Maak een Gratis Website met JouwWeb